« Terug naar alle Headhunters in Nederland

Kom in contact

Wesselo

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

Netherlands

+31 (0)30 275 84 40

Wesselo

  • Actief sinds 2005
  • 6 - 10 medewerkers

Wesselo staat voor executive search van topfuncties in de publieke sector. Met een gedegen aanpak en jarenlange ervaring vinden wij de kandidaten die in een complexe context excellente prestaties leveren.
Bestuurders, directieleden, managers en toezichthouders voor onderwijs- en kennisintensieve organisaties, zorg- en welzijnssector, woningcorporaties en overheden. Met meer dan 25 jaar ervaring als adviseur en gesprekspartner kent Wesselo de markt, de context en de eisen als geen ander.

De juiste persoon op het juiste moment, voor de juiste uitdaging. Met ambitie en hart voor de samenleving als kompas. Gedreven door intrinsieke betrokkenheid bij de publieke sector staat Wesselo dichtbij de maatschappij. Wij kiezen hierbij een actieve rol en zijn zorgvuldig in elke fase.

Met focus op duurzame relaties, vertrouwen en oog voor competenties brengen wij opdrachtgevers in verbinding met bestuurders, directeuren, managers en toezichthouders om aan te sluiten op de veranderende samenleving, die om nieuw leiderschap vraagt. Sleutelwoorden zijn integriteit en transparantie, naar zowel opdrachtgever als kandidaat.
 

Wesselo is gevestigd in: