« Terug naar alle Headhunters in Nederland

Kom in contact

The Project Company

Torenallee 30-50

5617BD Eindhoven

Netherlands

+31 (0)40 236 75 36

The Project Company

  • 1 - 2 medewerkers

The Project Company BV detacheert professionals op HBO en academisch niveau met een specialisatie binnen de IT / Engineering sector. Inmiddels bestaat The Project Company BV 10 jaar en heeft bewezen succesvol te zijn in het projectmatig inzetten van specialisten binnen diverse vakgebieden.De essentie van ons werk is ‘de juiste professional op de juiste plaats binnen de juiste organisatie’.

The Project Company BV gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Hierdoor zijn zij in staat om zich in te leven in de behoeften van zowel de opdrachtgever alsook de professional.

Onze IT / Engineering specialisten worden ingezet op het gebied van software ontwikkeling, organisatie, infrastructuur of applicaties. Dit gebeurt samen met opdrachtgevers in verschillende branches. The Project Company BV onderscheidt zich met name door de professionaliteit van zijn medewerkers, een grote flexibiliteit en een snelle responstijd in combinatie met scherpe tarieven. Professionaliteit, enthousiasme en gedrevenheid zijn kernwaarden van onze organisatie.

The Project Company is gevestigd in: