« Terug naar alle Headhunters in Nederland

Kom in contact

McDermott & Bull Europe

Stroombaan 10

1181 VX Amstelveen

Netherlands

+31 (0)20 622 76 45

McDermott & Bull Europe

  • Actief sinds 1984
  • 6 - 10 medewerkers

McDermott & Bull Europe is een Executive Search bureau en werkt voor succesvolle nationale- en internationale bedrijven in een grote verscheidenheid aan branches. McDermott & Bull Europe wordt met name ingezet voor permanente en interim functies op het niveau van senior management en middle-management.

Op 14 februari 2017 hebben Milo Zegerius, Norbert Meijer en Rod McDermott, Interconsultants na 33 jaar overgenomen van Jetse Reijenga en hiermee McDermott & Bull Europe BV geformeerd. Als belangrijke speler in de Europese Executive Search markt, heeft Interconsultants honderden opdrachten ingevuld voor een groot aantal nationale en internationale organisaties.

McDermott & Bull Europe is als lid van de McDermott & Bull familie onderdeel van één van de snelstgroeiende boutique Executive Search organisaties. McDermott & Bull Europe heeft hiermee direct toegang gekregen tot internationale inzichten en expertise die van toegevoegde waarde zal zijn voor al onze relaties en maakt McDermott & Bull een echte wereldwijde speler.

McDermott & Bull Europe is gevestigd in: