« Terug naar alle Headhunters in Nederland

Kom in contact

Capita Selecta

Amsterdamsestraatweg 9a

1411 AW Naarden

Netherlands

+31 (0)35 30 30 050

Capita Selecta

  • Actief sinds 1993
  • 6 - 10 medewerkers

EXECUTIVE SEARCH & LEADERSHIP ADVISORY

Al meer dan 30 jaar is Capita Selecta voor opdrachtgevers en kandidaten een vaste waarde. Als Executive Search professionals hebben wij door de jaren heen bewezen als geen ander in staat te zijn om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij de instroom, ontwikkeling en doorstroom van senior managers, directeuren en commissarissen. Wij doen dit met respect en met een scherp oog voor de bedrijfsmatige, organisatorische, maatschappelijke en culturele context.

Capita Selecta verbindt en heeft een bewezen trackrecord in Agri, Food & Life Sciences, Digital Transformation, Energy Transition, Family Office, Industry, Investment Management/PE, Non-Executive & Board Practice, Not-fot-Profit, Public en Professional Services.

Inmiddels is onze dienstverlening gebaseerd op  een tweetal strategische pijlers: Executive Search Solutions en Leadership Advisory. 

Door de onderlinge samenhang zijn de Partner van Capita Selecta in staat bedrijven en organisaties te adviseren bij complexe opvolgings- en  leiderschapsvraagstukken op de hoogste niveaus in de organisatie. 

Capita Selecta is gevestigd in: