« Terug naar alle Headhunters in Nederland

Kom in contact

DIWANIYA

T.G. Gibsonstraat 32

7411 RS Deventer

Netherlands

+31 (0)6 165 90 652

DIWANIYA

  • Actief sinds 2009
  • 6 - 10 medewerkers

DIWANIYA is een gespecialiseerd kennis- en kennissenbureau op het gebied van Business Development. Wij ondersteunen, adviseren en begeleiden leidinggevenden van bedrijven die onder de dagelijkse druk van het runnen van de business, keihard werken om duurzaam concurrentievoordeel te verkrijgen en winstposities in de markt in te nemen en tóch niet tevreden zijn met de resultaten.

Door capabele business development professionals voor kortere of langere periode in dienst te nemen, is het voor steeds meer bedrijven dé manier om effectiever te worden in het ontdekken van nieuwe zakelijke kansen, versnelling te brengen in de ontwikkeling van bestaande bedrijfsactiviteiten en het zorgen voor een efficiëntere uitvoering van integrale projecten.

In de vorm van Recruitment, Executive Search, Interim-Management en Training levert DIWANIYA aan kleine en grote bedrijven, in iedere levensfase, op ieder niveau, op ieder moment, de passende ondersteuning.

Tweets van DIWANIYA:

  • Het einde van de BC droom? #Bitcoin zo goed als onbruikbaar geworden als #betaalmiddel https://t.co/tjhVgkpKBK - 06 dec 2017
  • Lees onze nieuwste email nieuwsbrief: https://t.co/TStdZSv7hX - 08 jan 2017
  • Lees onze nieuwste email nieuwsbrief: https://t.co/lWHBhjxtDO - 08 jan 2017
  • Lees onze nieuwste aankondiging: http://t.co/zoBV2TT04g - 15 sep 2015

DIWANIYA is gevestigd in: