« Terug naar alle Headhunters in Nederland

Kom in contact

DHR International

Strawinskylaan 1547 WTC, C Tower (Level 15)

1077 XX Amsterdam

Netherlands

+31 (0)20 572 07 30

DHR International

  • Actief sinds 1989
  • 50+ medewerkers

Sinds de oprichting in 1989 is DHR International uitgegroeid tot een wereldspeler met kantoren in meer dan 50 landen. We voeren opdrachten uit op Commissaris-, CxO- en Vice-President-niveau, met consultants die in dienst zijn geweest bij Fortune 1000-bedrijven maar ook prominente venture-bedrijven.

Sinds het begin hanteert DHR International haar eigen standaarden. Op de eerste plaatst werken consultants van DHR volgens de hoogste ethische normen, gecombineerd met een onovertrefbare persoonlijke service, een onvergelijkbare toewijding aan kwaliteit en een unieke 'value-adding' benadering.

Deze filosofie en praktijk worden doorlopend uitgevoerd in DHR's diepgaande onderzoekskwaliteiten, het gebruik van alle bronnen die we binnen de firma ter beschikking hebben en de stiptheid waarmee wij onze opdrachten afronden.

Wij voelen dat het ons doel is om als organisatie iets toe te voegen aan uw bedrijf. Wij meten ons eigen succes op basis van het succes van de leiders en talenten die wij in uw bedrijf inpassen.

DHR International is gevestigd in: